dijous, 9 de novembre del 2017

DEL CINQUE, Ermenegildo (c.1700-1773) - Sonate per tre Violoncelli

Giovanni Battista Busiri - A Landscape With Figures Resting By A River, A Tower To The Right And Buildings In The Background
Obra de Giovanni Battista Busiri (1698-1757), pintor italià (1)




Parlem de Pintura...

Giovanni Battista Busiri (Roma, 1698 - Roma, 28 d'agost de 1757) va ser un pintor italià. Probablement autodidacta, la seva formació i vida inicial es desconeixen. Anomenat Tittarella, es va especialitzar en paisatges clàssics propers en la forma i estil del pintor Jan Frans van Bloemen i del també pintor italià Paolo Anesi. Per la seva part, el pintor Placido Costanzi va ser l'autor de les figures que van aparèixer en alguns dels seus paisatges. Busiri va morir a Roma l'agost de 1757.



Parlem de Música...

Ermenegildo del Cinque (c.1700 - Roma?, 1773) va ser un aristòcrata, violoncel·lista i compositor italià. Es desconeix la quasi totalitat de la seva vida. Conegut amb el títol de "Cavalier Ermenegildo Del Chikve, Roman", es creu va ser un aristòcrata, violoncel·lista i compositor aficionat. En aquest sentit, va compondre una col·lecció de VI Sonate per tre Violoncelli en forma de sonata da chiesa i que no va arribar a publicar. Probablement va morir a Roma el 1773.



Informació addicional... 

INTERPRETS: Viktor Kozodov, S. Sudzilovskiy & V. Shapovalov (cellos)
ALLMUSIC: DEL CINQUE - VI Sonate per tre Violoncelli
CPDL: No disponible
SPOTIFY: No disponible



Tant si us ha agradat, com si no, opineu, és lliure i fàcil!

1 comentari: